Get Adobe Flash player

Készítsen Ön is egy webáruházat a MiniBolt rendszerrel!

Legfrissebb aprók

Címlap | Hírolvasó | Hírforrások

pafi.hu pályázatok

A Pályázatfigyelő adatállományába az előző öt napon bekerült pályázatok témájuk szerint kategorizálva
Frissítve: 1 év 40 hét

Kármán Tódor-díj 2016

2016, július 13 - 22:48
Az emberi erőforrások minisztere által adományozható elismerésekről szóló 49/2012. (XII. 15.) EMMI rendeletével (a továbbiakban: 49/2012. (XII. 15.) EMMI rendelet) a magyarországi oktatás, képzés, felnőttoktatás, tudományos kutatás érdekében végzett kiemelkedő tevékenységért a gazdasági élet szereplőinek elismerésére Kármán Tódor-díjat alapított.

Pályázat a XII. EHTET arculatának megalkotására

2016, július 13 - 22:47
Az Erdélyi Hivatásos Táncegyüttesek Találkozójának idei kiadásához meghirdetett arculattervezési pályázatra a szervezők július 20-ig várják a pályamunkákat.

Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása / VP3-4.2.2-16

2016, július 13 - 22:47
A felhívás célja, hogy lehetőséget biztosítson a mezőgazdasági termelőnek minősülő, továbbá a nem mezőgazdasági termelőnek minősülő, de legfeljebb mikro-, illetve kisvállalkozás méretű borászati üzemek számára borászati gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez, meglévő technológia vagy gépek korszerűsítéséhez, illetve építéssel járó fejlesztési beruházásokhoz.

Az elkapott pillanat

2016, július 12 - 21:33
Az élményt és a pillanatot legkönnyebben fotón tudjuk megörökíteni és hazavinni. Ossza meg velünk emlékeit és most nyerhet is vele.

Zöld Béka Díj

2016, július 12 - 21:30
A Deloitte Közép-európai Fenntarthatósági Jelentés Díja (más néven a Zöld Béka Díj) egy olyan elismerés, amelyet a legjobb fenntarthatósági jelentést készítő regionális nagyvállalatok nyerhetnek el. Cél, hogy díjazza a nem pénzügyi jelentések készítése terén tanúsított kiemelkedő teljesítményt a közép-európai országokban.

Tematikus fotópályázat!

2016, július 12 - 21:29
A kiíró tematikus fotópályázatot hirdet. A témát a versenyre jelentkezők maguk határozzák meg.

Nyári kreatív alkotáspályázat "A nyár dalnoka 2016." - "A forma bajnoka 2016." - "Az év kreatív költője 2016." kitüntető címek megszerzéséért

2016, július 12 - 21:28
A pályázat célja: Kreativitást igénylő alkotások készítése a kiírás 9. pontjában megadott témákban.

23. Országos Diákfilmszemle

2016, július 12 - 21:23
A kiírók 23. alkalommal rendezik meg, filmmel és videóval foglalkozó ifjú alkotók részére az Országos Diákfilmszemlét.

Te és a kedvenc videósod a Minecraft világában

2016, július 12 - 20:54
A MineShow keretein belül cégünk rajzversenyt hirdet "Te és a kedvenc videósod a Minecraft világában" címmel.

Magyar-Francia TÉT / TÉT_16_FR

2016, július 12 - 20:08
A Magyar - Francia Kétoldalú Tudományos és Technológiai együttműködés keretein belül fontos célkitűzés egyrészt az Európai Unió Horizont 2020 keretprogramjában történő magyar részvételek bővítésének elősegítése, másrészt a fiatal kutatók bevonásának elősegítése az aktuális kutatási folyamatokba. Az első célkitűzés érdekében a pályázatok nemzetközi Vegyes Bizottság általi döntés előkészítése során előnyt élveznek a Horizont 2020 prioritásaiba illő tudományos célkitűzések. A második célkitűzés tekintetében, a Magyar doktoranduszok franciaországi tartózkodására a francia kormány külön ösztöndíjrendszert tart fenn, ezért jelen felhíváson belül a kölcsönösség jegyében lehetőséget biztosítunk francia doktoranduszok, PhD hallgatók projektbe történő bevonására a Magyarországi tartózkodási költségeiknek a biztosításával. További célkitűzés az új együttműködések támogatása, így a nemzetközi Vegyes Bizottság döntés előkészítése során előnyt élveznek azok a projektek, amelyek ugyanezen program előző kiírása során nem részesültek támogatásban.

Magyar-Szerb TÉT / TÉT_16_RS

2016, július 12 - 19:54
A Magyar - Szerb Kétoldalú Tudományos és Technológiai együttműködés keretein belül fontos célkitűzés a fiatal kutatók bevonásának elősegítése az aktuális kutatási folyamatokba. Ezen célkitűzések érdekében a pályázatok nemzetközi Vegyes Bizottság általi döntés előkészítése során előnyt élveznek a fiatal kutatók bevonását célzó pályázatok.

Magyar-Marokkói TÉT / TÉT_16_MC

2016, július 12 - 19:53
A pályázat célja a hazai partnerek támogatása magyar-marokkói együttműködésben megvalósuló projektekben.

Kétoldalú tudományos és technológiai (TÉT) együttműködés támogatása / TÉT_16

2016, július 12 - 19:53
Jelen Felhívás célja, hogy nemzetközi kétoldalú tudományos és technológiai (továbbiakban TéT) együttműködési projektek elindítását, illetve létező együttműködések elmélyítését segítse a projektekhez kapcsolódó kutatói mobilitási tevékenységek és szakembercsere támogatásával.

Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek támogatási program

2016, július 10 - 18:54
A kiíró felhívást tesz közzé "Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek" címmel.

Kereset kiegészítés támogatása képzéssel / ACS_KERESET_2015

2016, július 10 - 18:52
A program alapvető célja a munkaerő folyamatos foglalkoztatásának biztosítása, a vállalkozások tartós növekedéséhez szükséges, képzett humánerőforrás rendelkezésre állásának biztosítása, a csoportos létszámcsökkentésben érintett munkavállalók foglalkoztatásának támogatásával.

Képzőművészet Kollégium pályázata

2016, július 10 - 18:52
Pályázati cél: Olyan kortárs, esztétikailag és tartalmában igényes köztéri munkák (szobor, szoborcsoport, térinstalláció) létrehozása, melyek az adott település közterén a település kulturális jelenét erősítik. A pályázat témájában kötetlen, de nem célozza meg, és ennél fogva nem támogatja politikai jelentőségű személyiségek ábrázolását, szimbólumok megjelenítését. Előnyben részesülnek azok az alkotások, melyek a helyszínre vonatkozóan kultúrtörténeti eseményt, a település számára fontos személyiséget mutatnak be (például az irodalom, zene, tudomány, sport, néprajz stb. területéről), és a közélet kérdéseire is reflektálnak ezzel a helyszín/település jelentőségét erősítik, a környezet egyhangúságán változtatnak, használatának komfortját építik, azt vizuálisan dinamizálják.

Szűrőbusz pályázati felhívás

2016, július 10 - 18:51
A kiíró támogatja az egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok megvalósulását, mivel fontosnak tartja felhívni a lakosság figyelmét a megelőzésre, így a preventív szűrések jelentőségére.

Felhívás könyvtáraknak a Mária-Program VI. fordulójában való részvételre

2016, július 10 - 18:51
A program célja: a nemzeti kultúrkincs megőrzése, a hazai és a határon túli magyar kiadók által megjelentetett, értéket képviselő könyvek eljuttatása minél több olvasóhoz a hazai és a határon túli könyvtárakon keresztül; az olvasáskultúra fejlesztése; a kortárs magyar szerzők támogatása és megismertetése.

Nemzeti Szabadidős - Egészség Sportpark Program

2016, július 10 - 18:51
Kültéri sportparkok építésére irányuló program indul.

Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégium pályázata

2016, július 10 - 18:50
Pályázati cél: A Cseh Tamás Program keretén belül, a magyar élőzene nemzetközi érvényesülése érdekében, könnyű-, jazz és világzenei műfajba besorolható, élőzenét szolgáltató együttesek, előadóművészek külföldön történő, élőzenei felléptetésének támogatása (vendégszereplés, koncert, koncertsorozat, turné).

Oszd meg, vagy ajánld ismerőseidnek ezt a lapot!